Positie Hiddink onhoudbaar? "Het is over voor hem"

Positie Hiddink onhoudbaar? "Het is over voor hem"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Oranje zitten ze in een diepe put. En om daar uit te geraken gaan er stemmen op om Guus Hiddink aan de kant te schuiven. De KNVB zit echter heel verveeld met de zaak, want zelf heeft de bondscoach geen zin om op te stappen.

Ronald de Boer, icoon in Nederland, maakt Hiddink met de grond gelijk. "Ik vind Guus een fantastische vent, maar het is over voor hem", aldus De Boer in Voetbal International."Ik heb de keuze voor Hiddink nooit begrepen en snap die nu nog steeds niet. De KNVB zou een jongere trainer naar voren moeten schuiven. Ze zouden Danny Blind (nu assistent van Hiddink, red.) de kans kunnen geven."

"Nederland voetbalt zonder echt idee. Dat zagen we tegen Kazachstan en hebben we tegen IJsland weer gezien. Robin van Persie staat op een eiland en niemand helpt hem. Er zit ook totaal geen beweging of verrassing in het elftal. Op die manier maak je het je tegenstander niet moeilijk. Er is geen game-plan. Het is alle ballen op Van Persie en Robben en dan maar kijken wat er gebeurt."

Ik zit hier nog binnen een maand

Ook Aad de Mos riep al op tot ontslag, maar Hiddink wil van geen wijken weten. "Of ik hier over een maand nog zit? Natuurlijk. Maar we gaan de komende tijd in alle rust wel alles en iedereen analyseren", zei Hiddink. "Twee landen, IJsland en Tsjechië, zijn ver uitgelopen. We moeten hopen dat zij ook gaan struikelen en wij alle punten pakken"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties