Sprokkels: Messi vs Ronaldo op Old Trafford

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Sprokkels: Messi vs Ronaldo op Old Trafford
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het 'ballen'. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Messi vs Ronaldo

Volgende maand gaan Portugal en Argentinië een oefenwedstrijd afwerken. Op 18 november staan Messi en Ronaldo tegenover elkaar op Old Trafford.

Gedoz kan al rekenen op Italiaanse belangstelling

Felipe Gedoz loopt nog maar net rond bij Club Brugge, maar de Braziliaan kan al rekenen op interesse. Genoa volgt de ontwikkelingen van de dribbelkont op de voet. Leuk detail: Genoa is de huidige club van Maxime Lestienne.

Chippen stopt ermee

Christian Wilhelmsson hangt de schoenen aan de haak. De voormalige sterkhouder van RSC Anderlecht, inmiddels 34 jaar oud, kiest volgens Sport/Voetbalmagazine voor een carrière als makelaar.

Pogba laat zijn broek zakken voor jongetje…

Wauw, de nieuwste aanwinst van Juventus!

Heren, dit is Laura Barriales. Het Spaanse model moet vanaf heden scoren op het televisiekanaal van Juventus.

Sneijder geeft zijn zakgeld gekregen

De voorbije dagen was er veel te doen rond de achterstallige betalingen bij Galatasaray. Zo stond sterspeler Wesley Sneijder al twee maanden droog. De Nederlandse international bevestigde echter dat het geld ondertussen op zijn rekening staat.

Charlton is de Colruyt van The Championship

In een onderzoek van de BBC komt Charlton, het team van Roland Duchâtelet, uit de bus als goedkoopste club van de hoogste vier niveau's in Engeland. Voor een abonnement betaal je er 150 pond. Zelfs in de Engelse vierde klasse kan je geen goedkopere seizoenskaart vinden.

Tim Krul heeft last van elleboog

Newcastle United-doelman én penaltyheld Tim Krul onderging een scan aan zijn elleboog. Er kwam schade aan de ligamenten aan het licht. Krul wordt opgevolgd door de medische staf en is twijfelachtig voor de partij tegen het Leicester van Ritchie De Laet.

Gelukkige verjaardag Charly Musonda!

Duitsers kunnen ogen niet geloven

Na de nederlaag tegen Polen speelde Duitsland gelijk tegen Ierland. De Duitsers zitten in een serieuze vormdip. "Het was onnodig, want voor lange periodes speelden we goed. Maar toen we eenmaal een voorsprong hadden, gingen we alles anders doen. Dit is niet uit te leggen", vatte Kroos het ongeloof samen na de gelijkmaker van Ierland in de slotseconden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties