Voormalig sterkhouder Buffalo's op weg naar Bundesliga?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Voormalig sterkhouder Buffalo's op weg naar Bundesliga?
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans is vrij groot dat Bryan Ruiz na de jaarwisseling aan de slag gaat in de Bundesliga. De Costa Ricaan wil weg bij Fulham en kan op een pak interesse rekenen. Volgens zijn zaakwaarnemer is vooral de piste richting Bremen concreet.

Bryan Ruiz loopt al een tijdje nukkig rond bij Fulham. Vorig seizoen werd de voormalige sterkhouder van KAA Gent nog uitgeleend aan PSV, maar hij kan niet helemaal overtuigen. Op het wereldkampioenschap maakte Ruiz dan weer wel furore. De voorbije maanden kreeg hij dan wel opnieuw speelminuten in Londen. Enig probleem: Fulham speelt inmiddels in de Engelse tweede klasse.

Ook Walter Mortelmans bevestigt in Bild dat de Costa Ricaanse aanvoerders nog steeds wil vertrekken. "En vooral de interesse van Werder Bremen is heel concreet", aldus de zaakwaarnemer. "We hopen dan ook dat alle partijen in januari tot een akkoord kunnen komen." Al krijgen de Duitsers een pak concurrentie. Ook Ajax, Sunderland, Olympiakos Piraeus en Besiktas hebben naar verluidt een oogje op de 29-jarige flankaanvaller. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties