Caroline Tonnelier
| 3 reacties

Het was een spannende avond in de Capital One Cup. Liverpool stond dicht bij de uitschakeling en ook Chelsea kende een lastige avond.

Liverpool 2-1 Swansea

Vijf minuten voor het einde van de reguliere speeltijd tond Swansea nog op voorsprong op het veld van Liverpool, dat vandaag zonder Mignolet aantrad. Mario Balotelli kon in de slotfase eindelijk de weg naar de netten vinden en zo bracht de Italiaan zijn team op gelijke hoogte. In blessuretijd maakte Lovren de vreugde compleet bij het thuispubliek.

Shrewsbury 1-2 Chelsea

Tegen vierdeklasser Shrewsbury maakte ook Chelsea, zonder Courtois en met Hazard als late invaller, het bijzonder spannend. Drogba opende kort na de rust de score, maar de thuisploeg kwam terug via Mangan. Een own-goal van de ongelukkige Grandison besliste uiteindelijk toch de match in eht voordeel van de koploper in de Premier League.

Fulham 2-5 Derby County

De meest onwaarschijnlijke ommekeer kwam er in Londen. Daar stond Fulham na één helft met 2-0 voor dankzij twee goals van Dembele. Na de pauze scoorde de koploper in The Championship echter nog vijf keer. Dawkins was goed voor twee treffers.