Hahn en Herrmann helpen Gladbach aan nieuwe zege

Caroline Tonnelier
| 7 reacties

In de Bundesliga streden Borussia Mönchengladbach en Hoffenheim vandaag om de (gedeelde) tweede plaats. Het was de ploeg van Hazard die aan het langste eind trok.

Onze landgenoot, die zich de afgelopen weken al een paar keer kon tonen, moest opnieuw tevreden zijn met een plaats op de bank. Hij zag zijn team al na twaalf minuten op voorsprong komen. Herrmann leverde de assist af voor Hahn. Hoffenheim vocht echter terug en op het halfuur was er de gelijkmaker van Modeste.

Lang bleef de 1-1 echter niet op het bord staan. Herrmann zorgde twee minuten later voor de nieuwe voorsprong voor de thuisploeg. Hahn was dit keer de aangever. Kort na de pauze was de wedstrijd beslist. Met zijn tweede van de avond zette Herrmann de 3-1 eindstand op het bord. Gladbach deelt de tweede plaats nu met Wolfsburg, op vier punten van leider Bayern.