Sprokkels: Indrukwekkend eerbetoon voor gesneuvelde soldaten

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
Sprokkels: Indrukwekkend eerbetoon voor gesneuvelde soldaten
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het ballen. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

  • In Engeland is het opnieuw de tijd van de poppy's

In Engeland herdenkt men dit weekend met de traditionele klaprozen alle gesneuvelden in de wereldoorlogen en andere conflicten. Vooral op Old Trafford was het eerbetoon indrukwekkend.

Elektronisch wedstrijdblad? In Engeland doen ze het zo

In België worden de wedstrijdbladen sinds kort gedigitaliseerd. In Engeland doet men het zo, zelfs de geboortedata van de spelers hoeven er niet ingevuld te worden.

Concurrent Nainggolan opnieuw erbij

Bij AS Roma kunnen ze eindelijk Kevin Strootman opnieuw in actie verwachten. Het maatje van Dries Mertens is fit en kan de concurrentie aangaan met Radja Nainggolan.

Moois te zien in het Guldensporenstadion

Als de wedstrijd niet om aan te zien is, kunnen we ons verwarmen met de dame die de aftrap zal nemen.

Ook in de BeNeLeague protesteert men tegen homofobie

Net als bij de mannen, bonden ook de vrouwen hun schoenen met de regenboogveters tegen homofobie.

 

Ook wij deden mee: Nee tegen homofobie! #respect

Une photo publiée par Julie Biesmans (@juliebiesmans4) on

Vrouwelijke lookalike Wenger gespot

Arsène Wenger is allomtegenwoordig over het Kanaal. Vrijdag werd op een Engelse trein zelfs een dubbelgang(st)er van de Arsenal-coach gespot.

AA Gent heeft een boodschap voor zijn fans

De Ghelamco Arena is met de komst van Anderlecht voor de vierde keer in de geschiedenis volledig uitverkocht. De club roept zijn supporters op om zo vroeg mogelijk naar het stadion af te zakken en zo de verkeersdrukte te vermijden.

UEFA MAFIA wapperde aan de Kuip

Voor aanvang van de Europa League-wedstrijd tussen Feyenoord en Rijeka (2-0), wapperden aan de Kuip twee vlaggen met daarop UEFA MAFIA. "Een ludieke protestactie", luidde het bij de supportersvereniging van de Rotterdammers tegen de hoge boetes die de Europese voetbalbond de club al oplegde.

Waalse provincialers staken

Er zal in het weekend van 15 en 16 november geen voetbal te zien zijn op de velden in de provinciale reeksen van Wallonië. De clubs protesteren tegen het aanvangsuur van de EK-kwalificatiematch van de Rode Duivels tegen Wales, zondag om 18 uur.

Ceetje van Essevee laat zich gaan

Zulte Waregem is na de zege bij Oostende even weg uit de degradatiezone en dat moest na afloop stevig gevierd worden. Toen de spelers de meegereisde fans gingen bedanken, stal Ceetje - de levende mascotte van Essevee - de show.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties