Reactie Is dit hét jaar van blauw-zwart? "Vorig seizoen hebben we ook tot op het einde meegedaan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 58 reacties
Is dit hét jaar van blauw-zwart? "Vorig seizoen hebben we ook tot op het einde meegedaan"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge gaf KVC Westerlo gisteren negentig minuten lang voetballes. Timmy Simons nam het tweede doelpunt van de vijf voor zijn rekening en ziet ook dat blauw-zwart aan het uitgroeien is tot een machine. "Maar we moeten goed onthouden dat we nog helemaal niets bereikt hebben."

Cédric De Volder in Brugge

0-4 in het Parken Stadion van FC Kopenhagen, 5-0 in het eigen Olympia tegen KVC Westerlo. De cijfers staan niet alleen op de tabellen, maar spreken ook voor zich. "Ik denk dat we de afgelopen week hebben bewezen dat Club Brugge op de goede weg is", aldus Timmy Simons. "Maar we moeten goed onthouden dat we nog helemaal niets bereikt hebben."

"We zijn de wedstrijd tegen Westerlo goed begonnen", analyseert de aanvoerder de overwinning. "Een demonstratie? Het wordt allemaal gemakkelijker als je erin slaagt om vroeg te scoren, hé. Daarbovenop zijn we fysiek ongelooflijk sterk en zijn er voldoende wisselmogelijkheden. Het is niet nodig om telkens een volledig elftal om te gooien, maar die frisse jongens maken wel het verschil."

Onthouden dat we nog helemaal niets bereikt hebben

Club was de voorbij seizoenen vruchteloos dé uitdager van RSC Anderlecht. Gaat blauw-zwart deze keer wel voor de hoofdvogel? "Maar vorig seizoen was het geloof er ook om de titel te halen", countert Simons. "En vorig seizoen hebben we ook meegespeeld tot op het einde. De weg is nog heel lang, maar we geloven er rotsvast in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties