Sprokkels: Twee doden bij incident tussen supporters in Argentinië

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Sprokkels: Twee doden bij incident tussen supporters in Argentinië
Foto: © Photonews

Het clubvoetbal staat eventjes op een laag pitje en de landenteams maken zich op om de eer van hun natie te verdedigen. Maar er zijn ook tijdens de interlandbreak een pak kleinere nieuwsberichten. Onze redactie goot ze in een handig overzichtje.

Twee doden in Argentinië

In Argentinië zijn twee doden gevallen bij een incident tussen supporters. In de marge van een wedstrijd in de vierde divisie verloren twee personen het leven bij een schietpartij.

Yanal nieuwe coach Trabzonspor?

Trabzonspor verbrak afgelopen weekend nog het contract met coach Vihad Halilhodzic. De tegenstander van Sporting Lokeren knoopte ondertussen al gesprekken aan met Ersun Yanal omtrent de opvolging.

Geen Cesc Fabregas tijdens interlandbreak

Spanje moet het de komende dagen tegen Wit-Rusland en Duitsland zonder Cesc Fabregas doen. De ploegmaat van Eden Hazard kampt met een hamstringblessure.

Juventus in tribune tijdens KAA Gent – RSC Anderlecht

De topper van afgelopen zondag werd gevolgd door een scout van Juventus. De Oude Dame zou de evolutie van Youri Tielemans en Thomas Foket op de voet volgen.

Nieuwe doelman voor Beerschot-Wilrijk

Franck Nkela is de nieuwe doelman van KFCO Beerschot-Wilrijk. De 30-jarige goalie komt over van KV Turnhout en traint vanaf vandaag mee met de A-kern van de vierdeklasser.

Seraing - STVV op zondag

De topper tussen RFC Sérésien en Sint-Truiden wordt op vraag van rechtenhouder Proximus verplaatst van zaterdag naar zondag 14 november om 15u. Verder spelen de Kanaries op zaterdag 29 november om 18u en niet om 20u in en tegen Virton.

Broos: “Voorlopig geen aanbiedingen”

Hugo Broos is momenteel werkloos nadat hij zelf besliste om niet door te gaan als coach van het Algerijnse JS Kabylie na de tragische dood van één van zijn spelers. “Momenteel zijn er nog geen nieuwe aanbiedingen”, laat de oefenmeester weten aan onze redactie.

Real gaat zich niet versterken in januari

Carlo Ancelotti is niet van plan om zijn kern in januari nog meer te wapenen. “Maar er komt wel een versterking bij”, aldus de coach van Real Madrid. “Jese Rodriguez lag de voorbije acht maanden in de lappenmand, maar is bijna speelklaar.”

Cruijff haalt uit naar Super Mario

Mario Balotelli kwam de voorbije jaren meermaals negatief in het nieuws. Johan Cruijff heeft een eenvoudig verklaring voor het gedrag van de Italiaanse aanvaller. “Het is een probleem van opvoeding.”

Ook Verschueren breekt lans voor Deschacht

Voetbalkrant.com gaf de voorbije dagen al aan dat Olivier Deschacht op dreef is bij RSC Anderlecht. En ook Mister Michel denkt er hetzelfde over…

Indi haakt af, Bruma vervangt

Guus Hiddink heeft een pak kopzorgen bij het Nederlandse nationale elftal. Ondertussen haakte ook de zieke Martins Indi af. De bondscoach vond een vervanger bij PSV: Jeffrey Bruma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties