Nederland onder hoogspanning!

Nederland onder hoogspanning!
Foto: © photonews

Vandaag gaan de Rode Duivels op zoek naar puntengewin tegen Wales, maar ook in de andere groepen staan er een aantal leuke duels op het programma. Wij nemen je mee naar alle uithoeken van Europa.

Groep A: Nederland moet vol aan de bak

De topper in groep A is het duel tussen Tsjechië en IJsland. Wie de drie punten pakt, komt plots wel heel dicht bij een stekje op het EK. Nederland moet dan weer absoluut verplicht winnen van Letland om kans te blijven houden op het EK - en om Hiddink aan boord te houden.

Als Turkije thuis tegen Kazakstan de volle buit niet pakt, mogen zij alvast bijna een kruis maken over Frankrijk 2016.

Groep B: Meer dan Rode Duivels

Uiteraard is er hoogspanning in Brussel voor onze Rode Duivels. Maar we kijken ondertussen toch ook met argusogen naar de twee andere duels in de groep, met het oog op het vervolg in de groep. 

Cyprus zal de punten normaliter wel kunnen thuishouden tegen zwakke broertje Andorra, maar de uitkomst van Israël - Bosnië kan zijn belang hebben voor onze Rode Duivels.

Groep H: Topper in Italië

Italië en Kroatië hebben nog het maximum van de punten als ze vandaag tegen elkaar in de arena gaan treden. Noorwegen kan - mits drie punten in Azerbeidjan - profiteren om terug gedeeld tweede te worden.

Voor Bulgarije is het bijna de match van de laatste kans. Dan mag het thuis tegen Malta alvast geen punten laten liggen!

Wie pakt uit met de grootste verrassing? Een overwinning van de Kazakken kan van je gratis bonus van 60 euro al 780 euro maken. En wat als Andorra of Malta kunnen stunten? Nog eens een veelvoud! Waag hier je kans!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties