Buurt KV Mechelen krijgt donderdag tekst en uitleg

Buurt KV Mechelen krijgt donderdag tekst en uitleg
Foto: © SC

Terwijl er rond de stadions van de Rode Duivels (en Anderlecht) en Club Brugge weer veel fuzz is, en er in het Regenboogstadion een nieuwe tribune bijna af is, bleef het in Mechelen voorlopig stil. Donderdag krijgt de buurt tekst en uitleg in het stappenplan.

Een maand geleden was er de goedkeuring van de stad om borg te staan, waardoor KV Mechelen een banklening kon aangaan voor de financiering van de renovatie van het stadion. Dat was een eis van van de financiële instelling. En als de club ooit zijn banklening niet zou kunnen afbetalen, dan kan de stad de tv-gelden opeisen en dat geld aan de bank storten.

Het was toen al duidelijk dat er nog een hele administratieve procedure moest doorlopen, te beginnen met het Milieueffectenrapport, het MER. De stadiondirecteur was duidelijk: "We pinnen ons niet vast op een nieuwe bouwdatum."

Donderdag is er een nieuwe infovergadering voor de buurt. "Op die manier willen we de buurt op de hoogte houden van het dossier. Zo weten zij perfect wat de status van het project is en kunnen zij tijdig hun feedback geven", aldus Marc Faes op de website van Malinwa. 

Iedereen is donderdag 20 november om 19u welkom in de Maluna Lounge op de gelijkvloerse verdieping van het seatsgebouw voor een nieuwe update in het stadiondossier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties