Copa del Rey: Toppers komen ook met B-elftal niet in de problemen

Net als in België stond in Spanje vanavond bekervoetbal op het programma. De toppers kwamen niet echt in de problemen tegen ploegen uit lagere divisies.

L'Hospitalet 0-3 Atlético Madrid

Erg overtuigend ging het niet voor Atlético Madrid, maar de cijfers waren na afloop toch duidelijk. L'Hospitalet ging voor eigen publiek met 0-3 onderuit. De bezoekers konden wel pas in het kaatste kwart van de wedstrijd het verschil maken. Griezmann, Gabi en Cebolla waren de doelpuntenmakers van dienst.

Sevilla 5-1 Sabadell

Sabadell kwam op het veld van Sevilla wel nog op voorsprong, maar kreeg uiteindelijk toch een pak voor de broek. De grote held van de Andalusiërs was Iago Aspas, die erin slaagde in amper vijf minuten tijd een hattrick scoorde.

Deportivo 1-1 Málaga

Er stonden ook twee eersteklassers tegenover elkaar. Dat duel kende geen winnaar, waardoor beide teams het nog eens tegen elkaar mogen opnemen om uit te maken wie verder bekert.