Van Geneugden: "We vergaten om dat kleine professionele foutje te maken"

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
Van Geneugden: "We vergaten om dat kleine professionele foutje te maken"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Acht minuten voor het einde van de wedstrijd stond Waasland-Beveren nog op voorsprong tegen Charleroi. In de slotfase gaven ze alles nog weg. "Ons blok is uit elkaar gevallen in blessuretijd", zag Van Geneugden.

"We hebben de kans gemist om dichter bij ploegen als Chareroi en Oostende te sluipen. We hadden ons in de middenmoot kunnen settelen en tegelijk afstand nemen van de staartploegen." 

De beste kansen waren voor de Henegouwers, maar de organisatie van de thuisploeg leek al bij al goed stand te hoouden. "In de eerste helft hadden we, ondanks een aantal keer balverlies, de situatie onder controle", aldus de coach van de Waaslanders. 

"Had mijn spelers nochtans gewaarschuwd..."

"De voorzet die de aanleiding vormde tot de gelijkmaker, kwam er te gemakkelijk. Er was geen enkele druk op Jess Galvez-Lopez."

Na de gelijkmaker verloor de thuisploeg de pedalen. "In blessuretijd is ons blok uit elkaar gevallen. Bij moment vergaten we om dat kleine professionele foutje te maken. Ik had mijn spelers nochtans gewaarschuwd voor het technisch vernuft van Charleroi..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties