Kortrijk met handen in het haar, heel wat sterkhouders out of twijfelachtig

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Kortrijk met handen in het haar, heel wat sterkhouders out of twijfelachtig
Foto: © photonews

Bij KV Kortrijk maken ze zich op om 2014 goed af te sluiten met de thuismatch tegen Gent. Toch is het niet al rozengeur en maneschijn bij dé ploeg in vorm van dit moment. Heel wat sterkhouders zijn immers twijfelachtig.

Sander De Graeve in Kortrijk

Ivan Santini, Benoit Poulain, Nebosja Pavlovic en Adam Marusic. Deze vier hebben twee zaken gemeen. Ten eerste zijn het dit seizoen absolute sterkhouders bij KV Kortrijk. Ten tweede zijn ze alle vier buiten strijd of twijfelachtig voor de clash tegen AA Gent van vrijdag.

"Ivan Santini heeft nog niet getraind en heeft last aan de hiel", aldus Vanderhaeghe. Er wordt niet verwacht dat hij speelklaar geraakt. "Op dit moment is het uitgesloten dat hij fit geraakt."

"Ook Benoit Poulain heeft niet getraind. Met een echo werd zijn lies onderzocht, maar er was geen letsel te zien. Benoit is vooral vermoeid. Hij gaat nog zijn bloed laten trekken."

"Nebojsa Pavlovic traint, maar is helemaal geen 100%. Hij heeft een ontsteking aan het zitbeen. Normaal gezien zou hij wel kunnen spelen. Voor Poulain is het afwachten." Op Adam Marusic moeten we niet hopen vrijdag. De snelle vleugelspeler is twee tot drie weken buiten strijd met een enkelblessure.

Ook Tuur Dierckx is nog steeds twijfelachtig. "Misschien zit hij met een inspuiting op de bank." Het systeem aanpassen is volgens de oefenmeester van KVK niet nodig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties