Cercle wil in Sint-Andries blijven

Cercle wil in Sint-Andries blijven
Foto: © SC

Er is vanavond niet enkel het Gala van de Gouden Schoen. Cercle houdt in Brugge zijn nieuwsjaarsreceptie. "Binnen enkele weken komen we met een realistische visie op de stadionproblematiek, we zien veel voordelen in een verlengd verblijf in Sint-Andries", liet voorzitter Frans Schotte optekenen.

"Het voorbije jaar hebben wij moeilijke momenten doorgemaakt zowel sportief als organisatorisch", aldus voorzitter Frans Schotte op de nieuwjaarsreceptie van Cercle Brugge. "Daarom wens ik zowel u als Cercle Brugge een gezond 2015."

"Ik herinner u graag aan de titel van het eerste boek dat André  Leysen geschreven heeft 'Crisissen zijn uitdagingen'. Uitdagingen om het  misschien anders te doen, om het misschien beter te doen maar in ieder geval om ons best te doen om er ook het beste van te maken."

Verlengd verblijf op Sint-Andries

De komende weken zal er in een aantal zaken (stadion, supporters, ...) een beslissing worden genomen: "We zien veel voordelen in een verlengd verblijf op Sint-Andries", aldus Schotte.

"Hiermee willen wij op geen enkele wijze de ambitie van onze buren hinderen maar wel bovenal verhinderen dat Cercle in een financieel avontuur zou terechtkomen", lijkt een avontuur richting een of meerdere nieuwe stadions in Loppem afgewend te worden door de Vereniging.

Hopelijk snel kunnen achteromkijken

"En we zijn er van overtuigd dat we ook onze sportieve uitdaging zullen waarmaken. We hopen binnen enkele weken achterom te kunnen kijken naar de ploegen achter ons, of beter nog: vooruit te kunnen kijken."

Om te besluiten: Wij zullen slagen als wij blijven voortdoen met mekaar, voor mekaar, door mekaar. Gelukkig nieuwjaar en leve Cercle!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties