Reactie 1-7 op de doos: "Maar eigenlijk maakten we maar één echte fout"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
1-7 op de doos: "Maar eigenlijk maakten we maar één echte fout"
Foto: © Photonews

KV Oostende stond vanochtend wellicht op met een fikse kater. De kustjongens kregen tegen KV Kortrijk maar liefst zeven doelpunten om de oren. "Maar eigenlijk maakten we in mijn ogen maar één fout", vertelt Carl Hoefkens.

Cédric De Volder in Oostende

Het was ook voor de spelers van KV Oostende een lastige dobber om naar een verklaring te zoeken voor de pandoering. "Ik vond ons eigenlijk niet slecht beginnen", probeert Carl Hoefkens. "Maar het was gigantisch frustrerend om door weggevertjes en die habbekrats op achterstand te komen."

Sinterklaas-van-dienst: Antonio Milic. "Het is jammer voor die jongen, maar dat wil niet zeggen dat zijn carrière gekraakt is. Ik heb hem gezegd dat hij er niet te veel mag aan denken. Maar dat zal hij natuurlijk wel doen."

The Kustboys kropen overigens recht na de rust. "We kwamen inderdaad goed uit de kleedkamer en slaagden er zelfs in om te scoren. Maar dan valt die 1-4 uit de lucht. Dat was echt te belachelijk voor woorden."

Die 1-4 was echt te belachelijk voor woorden

"Dan kijk je naar het scorebord en zie je 56 staan", besluit Hoefkens. "En dan maakten we ons enige echte fout. We bleven enthousiast naar voren stormen, terwijl je op zo'n moment moet beseffen dat de wedstrijd voorbij is. Of ik dit eerder heb meegemaakt? Nee, zeven is echt veel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties