Cercle Brugge kan Club Brugge miljoenen euro's kosten

Cercle Brugge kan Club Brugge miljoenen euro's kosten
Foto: © photonews

Derbysfeer in Brugge. Ook naast het veld, waar momenteel over alles wel naijver is. Gaat het niet om de grasmat - waar Cercle niet wilde voor bijleggen - dan wel over internet. Of subsidies: Club Brugge zou wel eens de dupe kunnen worden van De Vereniging.

Bij de Vlaamse Overheid ligt namelijk een project op stapel voor twee stadions aan de Blankenbergsesteenweg. Als die er beiden komen, dan kreeg Club Brugge daarvoor een ruime subsidie.

Als er echter maar 1 nieuw stadion komt, verdwijnt ook die 2,5 miljoen euro als sneeuw voor de zon, weet HLN. En nu Cercle Brugge de piste heeft gelanceerd om toch in het eigen stadion te willen blijven spelen ...

Internetgekte

Het is niet het enige twistpunt van het moment op Jan Breydel. Zo is er het gedoe geweest rond de nieuwe grasmat, waarvoor de Vereniging niet wilde meebetalen. En er is ook een internetprobleem.

Blauw-zwart legde onlangs nog vernieuwd wifi aan, zodat iedereen gratis zou kunnen surfen tijdens de matchen van Club Brugge. Ook zo voor Cercle dan? Neen, tijdens matchen van groen-zwart worden de antennes buiten gebruik gesteld. Dat heeft te maken met de concurrentie tussen Proximus en Telenet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties