Reactie Gigantische ontgoocheling bij Maric: "Deze nederlaag is emotioneel"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Gigantische ontgoocheling bij Maric: "Deze nederlaag is emotioneel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren leek zondag stand te houden in Genk, maar incasseerde kort voor tijd alsnog een tegentreffer. Een hard verdict, de teleurstelling was immens bij Milos Maric.

Door Robby Morren

"We probeerden wel om iets te forceren en we kwamen ook tot enkele kansen, maar wij misten onze mogelijkheden en Genk scoorde wel. Dit is jammer."

Het verlies kwam heel hard aan bij Maric. "We hebben er alles aan gedaan en we verdienden meer. Deze nederlaag is emotioneel", zegt de middenvelder terwijl hij met zijn hand op het hart drukt.

Aanvoerder

Maric droeg de aanvoerdersband in de Cristal Arena. "David Hubert speelde niet en dus kreeg ik de aanvoerdersband. Ik weet niet waarom Hubert op de bank begon, zulke dingen moet je aan de coach vragen."

Ik geloof in de spelers en de coach

Gelukkig voor Waasland-Beveren verloren ook Cercle en Moeskroen. "We moeten niet te veel naar onze concurrenten kijken, maar naar onszelf. We hebben nog heel moeilijke matchen tijdens de komende weken, maar in voetbal is alles mogelijk."

"Ik ben ervan overtuigd dat we voldoende kwaliteit hebben om meer te brengen op het veld. Ik geloof in dit team, in de spelers en in de coach. We moeten er alles aan doen om in eerste klasse te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties