"Mirakels bestaan, maar momenteel eventjes niet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
"Mirakels bestaan, maar momenteel eventjes niet"
Foto: © Photonews

De komende dagen staan de terugwedstrijden van de halve finales van de Beker van België nog op het programma. Ook Jan Ceulemans weet al naar welke wedstrijd hij eind maart zal gaan kijken: Club Brugge - RSC Anderlecht. "En dat is mooi, heel mooi."

Door Cédric De Volder

Het lijkt ondertussen al een uitgemaakte zaak. Club Brugge stuurde stadsgenoot Cercle Brugge met 5-1 naar huis, terwijl RSC Anderlecht met 0-2 kwam winnen in de Ghelamco Arena van KAA Gent. 

"Het wordt een schitterende affiche in de finale", vertelt Jan Ceulemans in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Pas op, Club Brugge - KAA Gent was ook leuk geweest. Maar het is lang geleden dat we nog eens zo'n topper voorgeschoteld kregen."

Het is lang geleden dat we nog eens zo'n topper voorgeschoteld kregen

Club Brugge lijkt momenteel over de beste papieren te beschikken in de strijd om de prijzen, maar daar is Caje nog niet zo zeker van. "Er komen de komende dagen en weken een pak jongens terug bij Anderlecht. Dat wordt een andere ploeg, hé."

"Ik denk overigens niet dat zo'n finale een probleem zal zijn met het oog op de titelrace", besluit de huidige coach van KMSK Deinze. "Het is maar één wedstrijd. En die wordt nog voor de start van play-off 1 gespeeld. Of we nog een andere finale krijgen? Mirakels bestaan, maar momenteel eventjes niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties