Lierse kan Belgische middenvelder dan tóch houden

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Lierse kan Belgische middenvelder dan tóch houden
Foto: © Photonews

Lierse leek enkele weken terug helemaal leeg te lopen, maar slaagt er nu in om toch één van de mogelijke vertrekkers te houden. Thomas Wils blijft ook in de toekomst speler van de Pallieters.

Wils kon voor de rest van het seizoen op uitleenbasis naar Kazachstan, maar zag uiteindelijk toch af van de deal. De centrale middenvelder geeft aan op de website van Lierse dat hij na een gesprek met de voorzitter en de coach beslist om te blijven.

“Het leek een interessante uitdaging daar in Kazachstan, maar het totale plaatje klopte niet en mijn gevoel zat gewoon niet juist. Daarnaast heb ik ook een goed gesprek gehad met Maged Samy, en ook met trainer Guillou, waaruit bleek dat er nog op mij wordt gerekend."

Er wordt nog op mij gerekend

"Ik blijf dan ook gewoon bij Lierse en zal de ploeg helpen wanneer het nodig is. Hopelijk kunnen we ons samen met de ploegmakkers verzekeren van het behoud." Lierse deed de voorbije weken de hoop in de redding herleven, vooral de zege tegen Cercle Brugge was van goudwaarde in de strijd om het behoud. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties