Overzicht PL: Manchester United met de billen bloot tegen Swansea

Lennert Vannooten
| 1 reacties

Louis van Gaal kon The Mancunians niet naar de overwinning leiden tegen Swansea City. Swansea hield de drie punten thuis. Chelsea speelde gelijk tegen Burnley. Ivanovic kon opnieuw scoren. Benteke verloor in de slotseconden van Stoke City.

Chelsea - Burnley 1 - 1

De leider in de Premier League kon in het eigen Stamford Bridge niet winnen tegen Burnley. Het werd 1-1. Chelsea kwam na een kwartier op voosprong, Ivanovic scoorde op aangeven van Eden Hazard.

Op tien minuten van het einde maakte Mee de gelijkmaker. Burnley blijft een degradatiekandidaat, het staat met 22 punten op de 18e plaats.

Aston Villa - Stoke City 1 - 2

Het zag er lang naar uit dat Aston Villa een punt ging pakken tegen Stoke City. De ploeg van Benteke, die overigens in de basis startte, kwam op voorsprong via Sinclair. Diouf maakte de gelijkmaker voor Stoke City en in minuut 93 kregen de bezoekers nog een penalty. Moses maakte er 1-2 van.

Swansea City - Manchester United 2 - 1

Bij Manchester United mocht Marouane Fellaini 90 minuten aan de bak, Januzaj bleef een hele match op de bank zitten. The Mancunians kwamen op voorsprong met een doelpunt van Ander Herrera. Meteen daarna maakte Sung-Yong Ki de 1-1 en in minuut 73 diende Gomis Manchester United de nederlaag toe.