Standard blijft ruim op kop, Club Brugge ziet match (letterlijk) in het water vallen

Standard blijft ruim op kop, Club Brugge ziet match (letterlijk) in het water vallen
Foto: © SC

Ook in de BeNe League werd er gisterenavond gevoetbald. Al werd er wel een wedstrijd afgelast in Brugge, door wateroverlast en technische problemen. Standard won wel en blijft zo op weg naar de titel.

Nog acht wedstrijden heeft Standard voor de boeg na gisteren. De titel komt dus telkens een stapje dichterbij. Tegen Telstar won het met 3-0, met dank aan Tessa Wullaert die alle doelpunten maakte.

Achtervolger Ajax won ook, al had het geen makkelijke avond tegen Heerenveen (1-0). Die andere pretendent - Twente - kon uiteindelijk niet spelen door een staaltje Comedy Capers in Brugge.

Match valt in het water

Het veld in Varsenare waar moest gespeeld worden, stond onder water. Daardoor was spelen niet mogelijk, al deden de dames van Club Brugge er alles aan. De match werd eerst verhuisd naar Jan Breydel - waar op een veld rond het stadion kon worden gespeeld.

Om nog onduidelijke redenen had de scheidsrechter daar echter niet veel oren naar, waardoor hij uiteindelijk de match onverrichterzake affloot nog voor hij begonnen was. De Tukkers zaten zo dus een zevental uren op de bus voor ... niets. Of de match uitgesteld, dan wel in een forfaitscore zal eindigen is nog niet bekend.

Alle uitslagen:

Standard - Telstar 3-0
Ajax - Heerenveen 1-0
PSV - Gent 7-0
OHL - ADO Den Haag 2-5
Zwolle - Anderlecht 3-2
Club Brugge - Twente uitgesteld

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties