Misnoegde OHL-supporter: "Ik zie het niet goedkomen"

Misnoegde OHL-supporter: "Ik zie het niet goedkomen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met een open brief aan voorzitter Jimmy Houtput en de rest van het Oud-Heverlee Leuven-bestuur uitte Frederic Misplon zijn frustraties. Frustraties omwille van de financiële situatie, geen blijk van respect voor de supporters en het matige spel dat geleverd wordt.

"Ik maak mij weinig illusies", legt Misplon uit aan Voetbalkrant.com. "Ik zal niet veel bereiken met mijn brief, maar het moest gezegd worden. In het begin van het seizoen werd verteld dat er niets aan de hand was op financieel gebied. Maar zelfs wij wisten dat dat niet kon, na opnieuw gedegradeerd te zijn."

De supporters worden daar nu, door middel van hoge ticketprijzen, op afgerekend. "In eerste klasse was iedereen altijd lovend over de Leuvense supporters en de sfeer op Den Dreef. Blijkbaar doen wij niet nu niet meer ter zake en mogen wij gewoon braaf de hoge tarieven betalen."

Spijtig dat het op deze manier moet verlopen

"Ik heb er weinig hoop op dat er snel verandering in gaat komen. Er wordt gesproken over participatie en werkgroepen, maar daar heb ik nog niets van gemerkt. Dat is heel spijtig voor heel veel mensen. Als het zo verder gaat hoeft het voor mij niet meer. Ik twijfel heel hard of ik naar de eindronde zal gaan kijken. Het niveau is ook al niet om over naar huis te schrijven."

Nochtans zou een club als OHL nog heel wat kunnen groeien. "Er zijn weinig clubs in Vlaams-Brabant op hoog niveau. Er is dus zeker genoeg ruimte om in te werken. Dat hebben we ook gezien toen we in eerste speelden. Het leefde hier enorm. Om het dan op die manier kapot te maken, is een heel spijtige zaak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties