Rode Duivels kijken elkaar recht in de ogen

Tom Stroobants
| 0 reacties
Rode Duivels kijken elkaar recht in de ogen
Foto: © SC

Zondag moet Manchester United op bezoek bij Liverpool. Beide ploegen groeien naar hun beste vorm toe. Zo ook Mignolet en Fellaini, die beiden vorige week een belangrijke rol opeisten

In de heenwedstrijd stond Simon Mignolet niet in de basiself. Na een moeilijke periode in het begi van het seizoen, werd de doelman naar de bank verwezen. Door een blessure van de reservedoelman kwam hij sneller dan verwacht opnieuw in het elftal.

Mignolet moest de harten van de Liverpool-supporters opnieuw veroveren en daar is hij goed mee bezig. Maandag wonnen The Reds met 0-1 op het veld van Swansea. De doublure van Courtois bij de Rode Duivels hield met enkele geweldige saves zijn ploeg recht en straalt opnieuw meer zelfvertrouwen uit.

Champions League

Bij Manchester United loopt ene Marouane Fellaini rond. De Rode Duivel scoorde vorig weekend de openingstreffer in de 3-0 overwinning tegen Tottenham en speelde een ijzersterke match. Adnan Januzaj zal vermoedelijk tevreden moeten zijn met een plaats op de bank.

In de stand volgt Liverpool op twee punten van United, dat vierde staat. Die plek geeft recht op een Champions League-ticket. Bij winst wipt Liverpool dus over de club uit Manchester, bij verlies slaat Manu een kloof. De inzet is dus groot. Benieuwd of de Belgen opnieuw een hoofdrol opeisen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties