Tottenham-Belg geeft de strijd niet zomaar op

Tom Stroobants
| 5 reacties
Tottenham-Belg geeft de strijd niet zomaar op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chadli staat met zijn Tottenham voor belangrijke weken. Het doel is om een plaats in de top 4 te veroveren. Daar zal voor geknokt moeten worden, en daar kent Chadli alles van. Hij heeft zich opnieuw in de basiself gespeeld na een zware periode.

Nacer Chadli is dit seizoen een belangrijke speler voor Tottenham. Toch heeft hij zich al voor de derde keer dit seizoen in de ploeg moeten knokken. Met nog negen competitieduels te gaan, breekt de allesbeslissende periode aan. Een plaats in de top 4 is het doel.

Moeilijke periode

Chadli scoorde al 8 competitietreffers voor de Spurs dit seizoen. Na een moeilijke periode STAAT hij de laatste weken opnieuw in de basis. Eind januari overleed zijn vader na een aanslepende ziekte, wat een moeilijke periode inleidde.

"Je familie is op zo'n moment erg belangrijk", vertelt Chadli, die voor het verwerkingsproces enkele weken afzakte naar België, in Het Nieuwsblad. "Het was moeilijk om de draad weer op te nemen. Je gedachten zijn altijd ergens ANDERS. Maar ik moet vooruit kijken."

Champions League

In november zat Chadli ook enkele wedstrijden op de BANK. "Dat kwam toen door een blessure. Het is niet altijd even makkelijk om jezelf terug in de ploeg te knokken. Maar de laatste weken speel ik opnieuw, daar ben ik blij om."

Tottenham staat momenteel op de zesde plaats maar mikt nog op plaats vier, dat recht geeft op een Champions League-ticket. "Ik zal niet blij zijn met een topzesplaats. De top 4 is ons doel. Alle negen wedstrijden zijn nog finales." Te beginnen vandaag tegen Leicester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties