Fans Essevee laten hart letterlijk spreken

Fans Essevee laten hart letterlijk spreken
Foto: © photonews

Ook dit jaar is er weer een VOLBLOED- actie in Waregem. En ook de Esseveefans gaan daarin volop mee om bloed in te zamelen voor het Rode Kruis. Zo toont Essevee letterlijk en figuurlijk zijn goed hart voor de goede zaak.

Vandaag en morgen 1 en 2 april vindt de jaarlijkse "VOLBLOED"-actie plaats in het stadhuis van Waregem. "Dat is een jaarlijkse organisatie van Rotaract Waregem en het Rode Kruis waar wij als Esseveefans onze volledige steun willen aan geven", geeft Geert Titeca aan.

De voorzitter van Esseveefans is blij met het initiatief: "Iedereen kent binnen zijn familie of vriendenkring wel iemand die ooit dringend bloed nodig had en ook wij als supporters, die wekelijks de weg op gaan om wedstrijden te bekijken, vinden het dan ook normaal dat wij voor een dergelijk mooi initiatief ons steentje bijdragen." 

En er valt ook iets te winnen ..."Inderdaad, we verloten op woensdag en donderdag telkens een door de Essevee spelers gesigneerd truitje onder de bloedgevers. Ook de Essevee-mascotte tekent present." Wie bloed wil geven: iedereen is van harte welkom van 17u tot 20u30 in het stadhuis van Waregem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties