Gewikt en gewogen: dit wordt volgens u de nieuwe kampioen

Tom Stroobants
| 25 reacties
Gewikt en gewogen: dit wordt volgens u de nieuwe kampioen
Foto: © photonews

Play-off 1 wordt bijna op gang getrapt. De race richting de titel gaat van start en de spanningen lopen op. Maar wie zal aan het langste eind trekken? Jullie hebben alvast jullie keuze gemaakt: Club Brugge.

Voor de bezoekers van Voetbalkrant.com is het duidelijk: Club Brugge pakt de titel! De concurrenten zullen wel nog proberen, maar er niet in slagen om de West-Vlamingen van de eerste plaats te stoten.

Anderlecht wordt aanzien als de grootste kanshebber op plaats twee, hoewel Gent ook niet onderschat wordt. De derde plaats zal dus een strijd worden tussen Gent en Standard, volgens jullie voetballiefhebbers. Het viel wel op hoezeer Standard in de smaak viel en zelfs bij 30% onder jullie op 1 werd gezet, wat hen toch nog een outsider maakt.

Plaats vijf en zes leken op voorhand al toebedeeld te zullen worden aan Kortrijk en Charleroi. Na de stemming blijkt dat ook, maar Kortrijk wordt verre van onderschat. Er is toch nog een opvallend aantal supporters dat de mannen van Yves Vanderhaeghe dé verrassing ziet worden.

Jullie zien dus niet veel (of niets) veranderen in de stand waarmee we beginnen aan play-off 1. Misschien wisselen Anderlecht en Gent onderling van plaats, of Kortrijk en Charleroi. Maar op echte verrassingen rekenen jullie niet echt, zo blijkt.

Eindklassement na play-off 1:

1. Club Brugge
2. Anderlecht
3. Standard
4. AA Gent
5. Kortrijk
6. Charleroi

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties