Ibrahimovic op weg naar MLS? "Dat kan zeker interessant worden"

Tom Stroobants
| 10 reacties
Ibrahimovic op weg naar MLS? "Dat kan zeker interessant worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Zweedse pers zou Zlatan Ibrahimovic zich aan het voorbereiden zijn op een verhuis naar de Verenigde Staten. De spits van PSG zou een langdurig visum aangevraagd hebben en sluit een overstap zelf niet uit.

De Zweedse krant Aftonbladet bericht dat Ibrahimovic een bezoek bracht aan de Amerikaanse ambassade in Parijs. Hij vroeg er een visum aan voor een langdurig verblijf in de VS. En dat zou wel eens kunnen betekenen dat een overstap naar de MLS eraan zit te komen.

Ibracadabra, nu 33, verklaarde eerder al dat PSG zijn laatste grote club zou zijn in Europa. Daarnaast gaf hij ook al toe dat het succes van voormalig ploeggenoot Henry in de VS hem wel eens zou kunnen beïnvloeden. Henry speelt voor de New York Red Bulls.

Zou Ibra zo’n overstap dan echt zien zitten? “Veel journalisten stellen mij die vraag,” reageert hij. “Ik heb nog een contract voor twee jaar. We zullen hoe ik er dan aan toe ben en of de kans zich dan ook nog voordoet. Maar ik zal er zeker en vast over nadenken.”

“Ik vind de Amerikaanse uitdaging zeer interessant, omdat mijn vriend Henry er speelt en hij het er fantastisch doet. Hij vertelt veel goede dingen over de MLS. Dus als de kans zich binnen twee of drie jaar voordoet, kan dat zeker interessant worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties