Neville ziet topspelers niet meer naar City trekken

Tom Stroobants
| 6 reacties
Neville ziet topspelers niet meer naar City trekken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gary Neville ziet de komende jaren heel wat problemen voor Manchester City. The Citizens kregen in mei een boete van 60 miljoen euro van de UEFA voor het overtreden van de Financial Fair Play. De volgende twee jaar moet het opletten met transferuitgaven.

Manchester City moet van de UEFA de komende twee jaar minder geld uitgeven op de transfermarkt. “Dat zal het lastig maken om te concurreren met Manchester United, Arsenal en Chelsea”, schrijft Neville in zijn column voor The Telegraph.

“City kan geen enorme salarissen en afkoopsommen meer betalen voor spelers als Tévez, Touré, of Agüero. Het landschap is veranderd. Het wordt een interessant gevecht tussen de eerste vier ploegen om de beste spelers binnen te halen. Maar ik zie City die strijd niet winnen.”

City zal altijd als vierde eindigen

“Als een clubs uit de top 4 spelers als Bale, Pogba of Hummels kan halen, speelt het altijd mee voor de titel. ”Volgens Neville zullen die spelers nooit City prefereren.

“Manchester United, Chelsea en Arsenal zijn tegenwoordig in staat om het op de transfermarkt op te nemen tegen City. En als een speler tussen al die clubs kan kiezen, zal City het altijd als vierde afleggen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties