Standard-fans laten van zich horen: "Duchâtelet moet betalen voor Ezekiel"

Tom Stroobants
| 10 reacties
Standard-fans laten van zich horen: "Duchâtelet moet betalen voor Ezekiel"
Foto: © photonews

Met de aanwezigheid van de Nigeriaanse spits in de voorlinie, hebben de Rouches een kans op de titel. Hoewel het nog te vroeg is om al te praten over een elfde kampioenschap op het palmares, denken de Luikse supporters al aan de prestaties van hun goalgetter vorig seizoen

Na het verlies van Batshuayi en Ezekiel vorig jaar, versterkte Standard zich met Watt, Vinicius en Jeff Louis. Maar geen enkele van die spelers heeft zich echt getoond. Het publiek was terecht teleurgesteld.

Supporters geloven in verlengd verblijf

De club is vervolgens beginnen werken aan een terugkeer van Ezekiel. Die had de smaak van het voetbal na enkele maanden in Qatar te vertoeven, verloren. Mooie verrassing voor de supporters. Maar ondanks de play-offs die nog maar net begonnen zijn, denken zij al aan de toekomst van hun aanvaller.

Als het van hem afhangt, wil Ezekiel nog wel een jaartje langer in Luik blijven. Maar daarvoor zal Standard een grote som moeten neertellen. Gaat de club die inspanning doen? “Ja”, verklaart de meerderheid van de supporters zonder twijfel.

We weten dat hij genoeg geld heeft

“Wij willen niet nog een onbekende speler uit de Ligue 2 of een andere buitenlandse competitie. Het wordt eens tijd dat Duchâtelet juist investeert voor inkomende transfers. Daarbovenop heeft Ezekiel alle kwaliteiten om zich op Standard verder te ontwikkelen.”

“Als Standard voor hem de club is die het allerbelangrijkste is in de hele wereld, dan moet hij Ezekiel kopen. We weten dat dat moeilijk zal worden… Maar we weten ook dat hij genoeg geld heeft!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties