Defour neemt het op voor Hasi: "Het lag aan de mentaliteit van de spelers"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
Defour neemt het op voor Hasi: "Het lag aan de mentaliteit van de spelers"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht gaat komende zondag op bezoek bij Club Brugge. Paars-wit moet zich herpakken na de pijnlijke uitschuiver op het veld van Standard en Steven Defour hoopt dat iedereen zal rechtstaan.

De aanjager van Anderlecht kwam op de persconferentie voorafgaand op de topper nog even terug op het verlies tegen Standard “Het was niet goed, hé. Maar dat lag volgens mij niet aan de tactiek van de coach, maar eerder aan de mentaliteit van de spelers”, neemt Defour het op voor zijn trainer.

De middenvelder wil het woord ‘crisis’ wel niet in de mond nemen. “Men spreekt nu van een halve crisis bij Anderlecht, maar we tellen amper twee punten minder dan de leidersplaats. Het is aan ons om tegen Club Brugge te bewijzen dat wij nog steeds Anderlecht zijn.”

"We moeten opnieuw geloven in eigen kunnen. Dan kan alles nog"

Persoonlijk voelt de middenvelder zich klaar. “Ik ben fysiek in orde. Ik speelde dan wel niet goed op Standard, maar ik heb twee weken goed kunnen trainen.” Volgens Defour heeft het meer te maken met vertrouwen. “De ploeg moet opnieuw geloven in eigen kunnen. Dan kan alles nog.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties