Staat Roef volgend seizoen tussen paars-witte palen? "Anderlecht wil niet weten van uitleenbeurt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Staat Roef volgend seizoen tussen paars-witte palen? "Anderlecht wil niet weten van uitleenbeurt"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Davy Roef gaf afgelopen zondag nog maar eens zijn visitekaartje af. De jonge invallersdoelman hield RSC Anderlecht bij momenten overeind tegen Club Brugge. "Een buitenlandse competitie? Verder dan Nederland zal hij niet gaan", lachen zijn ouders.

Ook de buitenlandse scouts zullen de naam van Davy Roef al ergens in hun notitieboekje hebben staan. De 21-jarige doelman leverde in de Champions League al een knalprestatie af op het veld van Galatasaray, maar bevestigde zijn talent helemaal tegen Club Brugge. 

We kunnen ons voorstellen dat Silvio Proto het bij momenten warm kreeg. Bovendien starten de Italobelg en Roef volgend seizoen op gelijke voet. "In zijn carrièreplanning van de komende twee seizoenen hebben we voorzien dat hij op de bank zal zitten", vertelt papa Luc in Het Laatste Nieuws.

Engeland? Ik ben zeker dat hij ons dan vraagt om mee te komen

"Ik denk soms dat een uitleenbeurt beter zou zijn, maar daar wil Anderlecht niet van weten. Een buitenlandse club? Verder dan Nederland zal hij niet gaan. Engeland? Ik ben zeker dat hij ons dan vraagt om mee te komen." (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties