Wenger hard voor Swansea: "Ze kwamen enkel om te verdedigen"

bart ver elst
| 3 reacties
Wenger hard voor Swansea: "Ze kwamen enkel om te verdedigen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal liep gisteren tegen een pijnlijke thuisnederlaag aan na 0-1 verlies tegen Swansea. The Gunners domineerde de hele partij, maar ze gingen niet efficiënt om met hun kansen waardoor ze het spreekwoordelijke deksel op de neus kregen.

Arsenal laat door het verlies een gemiste kans liggen om op gelijke hoogte van Manchester City te komen, maar de troepen van Wenger hebben nog een match tegoed. Ook heeft Manchester United nog een waterkans op rechtstreekse deelname aan het Kampioenenbal, dankzij het puntenverlies.

"Het was frustrerend, maar er waren ook wel veel positieve dingen te zien", opent Wenger. "Dit soort wedstrijden speel je 20 keer en 19 keer daarvan win je. Spijtig genoeg was die ene keer verliezen vandaag het geval", zegt de Arsenal-coach.

"Het is de logica van het spel. Ze kwamen hier om te verdedigen en ze kwamen er nooit uit. We moesten geduld tonen. Ze verdienen krediet voor hun verdedigende kwaliteiten. Offensief niet nee, ze zijn het team dat hier misschien de minste passes heeft gegeven dit seizoen", is de Fransman hard voor Swansea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties