Preud'homme geeft de hoop op: "Dit geeft Gent niet meer weg"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Preud'homme geeft de hoop op: "Dit geeft Gent niet meer weg"
Foto: © Photonews

Michel Preud'homm wierp afgelopen zondag de handdoek al in de titelstrijd. Ook enkele nachtjes slaap hebben geen verandering gebracht in de blauw-zwarte hoofden. "Zelfs met een zes op zes is de kans heel klein dat we nog aanspraak maken op het kampioenschap", beseft Michel Preud'homme.

Cédric De Volder in Brugge

"Mathematisch is er nog steeds een kans dat we de titel pakken", begint Michel Preud'homme nog op de wekelijkse persbabbel. "Maar de realiteit spreekt natuurlijk voor zich. Of KAA Gent de titel zal pakken? Ja, dit geven de Buffalo's niet meer weg."

Club Brugge maakt morgen de lastige trip naar Mambourg en ontvangt op de laatste speeldag KV Kortrijk. "Het is sowieso al lastig om in Charleroi te winnen, hé. Zelfs met een zes op zes is de kans heel klein dat we de titel nog pakken."

"Ik heb eigenlijk altijd rekening gehouden met de titelkansen van Gent", gaat Preud'homme verder. "Dus nee, ik ben niet verbaasd. Hun kern bevat een pak kwaliteit en er is enorm goed gewerkt."

Gent was zich op PO1 aan het voorbereiden in Spanje, terwijl wij aan de bak moesten in de Europa League

Toch wijst de Luikenaar nog een keertje naar het drukke programma van blauw-zwart. "Gent was zich op play-off 1 aan het voorbereiden in Spanje, terwijl wij aan de bak moesten in de Europa League. Maar ze hebben die situatie goed gebruikt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties