Maes vertrok met pijn in het hart bij Lokeren: "Voorzitter zei dat zijn deur altijd open zal staan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Maes vertrok met pijn in het hart bij Lokeren: "Voorzitter zei dat zijn deur altijd open zal staan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is de laatste dagen en weken al heel wat inkt gevloeid over de overgang van Peter Maes van Sporting Lokeren naar KRC Genk. De Limburger wil hoge ogen gooien met zijn nieuwe club, maar kwam bij Voetbalkrant.com nog een keer terug op zijn passage op Daknam.

Door Timothy Collard

“Vertrekken bij Lokeren viel me ergens wel zwaar. Ik ben iemand die altijd moeite heeft met afscheid nemen van iets. Ik heb vijf fantastische jaren gekend bij Lokeren en hou échte vrienden over aan mijn passage daar", zo zegt Maes aan onze redactie.

Respect

“Dat bewijzen ook de laatste woorden van voorzitter Roger Lambrecht. Toen hij mij een handdruk gaf en zei ‘ik ga akkoord, je kan naar Genk. Maar mijn deur zal altijd wagenwijd openstaan voor jou.’ Dat is een enorme blijk van respect.”

Maes hoopt dat hij ook in de Cristal Arena iets moois kan neerzetten. “Dat zijn zaken die je tegenwoordig niet al te vaak meer ziet in het hedendaagse voetbal. Maar dat zijn wel waarden waar ik veel belang aan hecht. Ik hoop dat ik na vier of vijf jaar Genk met het zelfde gevoel kan terugkijken op mijn periode.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties