Nederlands commentator wordt gek na penalty: "Hoeveel heeft ze gekregen? Of is dat niks voor de FIFA?"

Nederlands commentator wordt gek na penalty: "Hoeveel heeft ze gekregen? Of is dat niks voor de FIFA?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank Snoeks is namens de NOS op dit moment in Canada voor het WK Vrouwenvoetbal. Tijdens de openingswedstrijd liet hij zich al meteen even gaan en schoot hij met scherp op de arbitrage. Hij kon het zelfs niet laten om over omkoping te praten.

In de slotfase van de wedstrijd tussen thuisland Canada en China kregen de Canadezen een erg lichte strafschop, na een vermeende duw/slag van Rong aan Adriana Leon.

Waarop Frank Snoeks meteen van leer trok in niet al te fraaie bewoordingen: "Hoeveel is haar betaald? Hoeveel heeft ze gekregen voor dit cadeau", was hij niet mild voor scheidsrechter Monzul uit Oekraïne.

Puntgave assist van de ref

"Dat mag ik niet zeggen, dat is namelijk niets voor de FIFA", ging hij daarna ook de wereldvoetbalbond nog even tacklen. "Ze floot de finale van de Champions League 2014, maar nu maakt ze zich belachelijk. En dat zal een reden hebben."

En ook nadat Sinclair vanop de stip de 1-0 maakte, bleef Snoeks niet rustig: "Mooi ingetrapt van Sinclair, maar de puntgave assist kwam van de scheidsrechter. Dit doet vragen rijzen."

De bewuste fase nog even meegeven:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties