Nainggolan is streng: "We waren te nonchalant op het einde"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Nainggolan is streng: "We waren te nonchalant op het einde"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivels waren zeventig minuten heer en meester in Parijs, maar in de slotfase werd het nog eventjes héél erg warm toen de Fransen nog twee goals scoorden. Té warm volgens uitblinker Radja Nainggolan.

Timothy Collard in Parijs

Nainggolan kon gisteravond terugblikken op een prima partij tegen Les Bleus. De middenvelder strooide met passes en knapte daarnaast ook heel wat verdedigend werk op. Zelf bleef hij echter bescheiden.

“Ik ben tevreden over mijn prestatie, maar het belangrijkste is het resultaat. Ik heb hard gewerkt. Ik ben niet iemand die matchen beslist, maar wel iemand die zijn ploeg matchen helpt winnen. Ik ben bij Roma een stuk van het geheel en dat wil ik ook bij de nationale ploeg worden.”

"Ik ben niet iemand die matchen beslist. Ik ben iemand die zijn ploeg helpt winnen"

Over zijn goal was de Ninja duidelijk: "Ik ga regelmatig eens mijn kans van op afstand, en vanavond liep dat heel erg goed. Ik raakte de bal perfect en op de juiste bots."

Lange tijd was er geen vuiltje aan de lucht voor de troepen van Wilmots, maar over de slotfase van de wedstrijd was Nainggolan niet bepaald te spreken. “We hebben de laatste twintig minuten te veel weggegeven.”

“Dat was mede omdat we nonchalant begonnen te spelen. Maar goed, dat komt natuurlijk ook omdat het een vriendschappelijke wedstrijd was, hé. In zo’n wedstrijd kan dat misschien nog.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties