Everywhere we go! Belgische fans nemen Cardiff helemaal over!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Everywhere we go! Belgische fans nemen Cardiff helemaal over!
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

België neemt het vanavond in het Cardiff City Stadium op tegen Wales. Met andere woorden: het stadscentrum van de Welshe hoofdstad wordt momenteel overgenomen door onze landgenoten. En we zouden onszelf niet zijn als we dat spektakel niet even gingen bekijken.

Cédric De Volder in Cardiff

Het meeting point in de Welshe hoofdstad was in Walkabout. Een sportbar die zomaar eventjes 1.300 fans kan herbergen. Al moet het gezegd: de meeste fans kozen ervoor om hun biertjes buiten te nuttigen.

En de monden van de modale Welshman vielen open. Er reisden zo'n drieduizend Belgische fans af naar het land van de Kelten - jawel, er zijn amper 2.200 kaartjes - en de kelen werden al goed gesmeerd.

 

Marouane Fellaini is dan wel geblesseerd, maar hij wordt niet vergeten!

Posted by Voetbalkrant.com on vrijdag 12 juni 2015

De lokale ordediensten hielden dan wel een oogje in het zeil, maar eigenlijk amuseerden de bobby's zich kostelijk. Een Belgische fan die tegen een muur staat te plassen in hartje Cardiff? Geen probleem. En we nemen meteen een selfie!

Sommige supporters vergisten zich dan wel van land - nee, we zitten niet in Schotland deze keer - maar de boodschap was wel heel duidelijk. Sorry, jongens! Maar de Rode Duivels pakken vanavond de zege!

En het kan niet mislukken vanavond. Zelfs Winnie the Pooh staat vanavond achter onze rode helden!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties