Biset over beleving bij Antwerp: "Het gaat tot op het bot"

Caroline Tonnelier
| 8 reacties
Biset over beleving bij Antwerp: "Het gaat tot op het bot"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na tien jaar KV Mechelen maakte Maxime Biset de overstap van KV Mechelen naar Antwerp. Met The Great Old wil hij doen waar hij al in slaagde met Malinwa: de club terug naar het hoogste niveau brengen.

"Iedereen wil deze slapende reus zien wakker schieten", zo vertelt hij in Gazet van Antwerpen. "Het is leuk om onmiddellijk te zien dat mijn persoonlijke ambities volledig in dezelfde lijn liggen als die van de club."

Een snelle terugkeer naar het hoogste niveau dus. "Je weet wat je dan kan losweken bij duizenden en duizenden mensen. Dat is het meest fantastische aan een job als voetballer. De beelden na onze promotie in 2007 via de eindronde zal ik nooit vergeten."

"Dat is het meest fantastische aan de job als voetballer"

Net als KV Mechelen is Antwerp een cultclub. "Als je het hebt over clubs die bekendstaan om hun unieke beleving, dan staan R Antwerp FC en KV Mechelen zeker in de top vijf van België."

Toch ziet hij een verschil tussen de aanhang van beide clubs. "Bij R.A.F.C. zijn de emoties rauwer. Het is meer alles of niks, zwart of wit. Het gaat tot op het bot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties