Prognose: Ook Van Veldhoven nog met aanvallende twijfels

Prognose: Ook Van Veldhoven nog met aanvallende twijfels
Foto: © photonews

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Naar jaarlijkse gewoonte maakten we ook dit jaar voor de start van de competitie een prognose van waar volgens ons de ploegen zullen eindigen aan het eind van de competitie. Wij zetten Westerlo op 15 in onze prognose, maar wat zijn de ambities in de Kempen zelf?

Westerlo heeft ingezet op ervaring om zijn ploeg te versterken. Geen slecht idee, maar volgens ons ontbreekt het de Kempenzonen (voorlopig) nog aan een scorende spits. Daarom zetten we heb op plaats 15.

Harm van Veldhoven sprak afgelopen week ook nog over zijn aanval. "Ik verwacht in ieder geval meer", zei hij ons. "De twee spitsen moeten voor meer dreiging gaan zorgen."

"Over het algemeen niveau ben ik tevreden. We hebben heel hard getraind en sommige spelers hebben daar nu een kleine terugval door", aldus de Nederlandse Belg.

Wat denken de fans?

Vorig seizoen was er vooral onvrede na het ontslag van de populaire Dennis van Wijk. Dit seizoen hopen de supportersclubs dat iedereen op dezelfde lijn zit. "We hopen dat Van Veldhoven een eerlijke kans krijgt", klinkt het bij de Blue Ara's.

"De ploeg lijkt versterkt, maar inderdaad, zoals u zegt, zouden we er nog graag een spits zien bijkomen. Benji De Ceulaer is een straffe aanwinst, maar niet de spits die er 20 op een seizoen maakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties