Reactie Lokeren snoert criticasters de mond: "De media zorgde voor commotie, maar we zijn nog niet één keer weggespeeld"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Lokeren snoert criticasters de mond: "De media zorgde voor commotie, maar we zijn nog niet één keer weggespeeld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Sporting Lokeren zelf geven ze het niet graag toe, maar de eerste zege van het seizoen veiligstellen tegen KV Mechelen was zo stilletjes aan toch een must. Op de zege viel niks aan te merken, zo zag ook Denis Odoi. "Dit was een verdiende overwinning, hé."

Vlak voor rust klom Lokeren verdiend op voorsprong na een goal van Maric, die een strafschop in twee tijden voorbij Gillet trapte. “Onze eerste helft was goed, maar na de pauze hebben we Mechelen te veel in de match laten komen", stak Odoi na de match van wal.

“We leden te vaak balverlies, maar dat is ook niet moeilijk als je vlak voor je eigen zestien meter met hakballetjes begint uit te pakken. We waren te slordig en maakten het onszelf veel te moeilijk.”

"Was dat geen rood voor De Petter?"

Odoi kreeg het bij momenten zwaar te verduren. Zo was de linksback verrast toen Steven De Petter met geel weg kwam na een tackle. “Die tackle van De Petter op mij… Dat was 0,0 procent bal, hé. De scheids, die overigens goed floot, had naar mijn mening wel een rode kaart mogen trekken.”

"Zulte Waregem speelt sprankelend voetbal, maar staat achter ons"

En eindelijk heeft Lokeren dus zijn eerste zege beet. “Er was veel commotie in de media, maar kijk… We hebben toch vijf punten, hé. En Zulte Waregem, dat sprankelend voetbal op de mat legt, staat achter ons."

"Geen enkele ploeg heeft ons tot dusver weggespeeld en vandaag hebben we gewonnen. Het kan enkel maar beter gaan vanaf nu”, besluit Odoi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties