Kampioenen steunen kampioenen: AA Gent schenkt 21 808 euro aan goede doel

Caroline Tonnelier
| 7 reacties
Kampioenen steunen kampioenen: AA Gent schenkt 21 808 euro aan goede doel
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent kondigde al eerder aan dat de champagnefles die ze ontvingen na de landstitel geveild zou worden voor het goede doel. Dat leverde, in combinatie met andere acties, uiteindelijk een mooi bedrag op.

De communitywerking van AA Gent schenkt het bedrag van 21 808 euro aan deLIEving, een initiatief van het Kinderkankerfonds van UZ Gent. Het bedrag werd voor aanvang van de wedstrijd tegen STVV overhandigd aan prof. dr. Benoit, voorzitter van het fonds. 

"KAA Gent is meer dan voetbal. We zijn blij dat we op deze manier het kampioenschap kunnen delen met de kinderen die in het UZ Gent verblijven. En we zijn trots op de hele KAA Gent-community die zich voor het initiatief heeft ingezet", aldus Resul Tapmaz, voorzitter van Voetbal in de Stad

Via crowdfunding werd 10 000 euro ingezameld. De champagnefles werd gekocht door NV Gia Cataro. Daarnaast bracht een veiling van items ook nog eens zo'n 3000 euro in het laatje. Zowel spelers, supporters, vrijwilligers, medewerkers als andere sympathisanten deden hun duit in het zakje. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties