Verboom: "We hebben hem gemist op de Freethiel"

Verboom: "We hebben hem gemist op de Freethiel"
Foto: © photonews

Zulte Waregem mag het vanavond opnemen tegen Club Brugge. Alweer geen makkelijke match voor Essevee, dat nochtans dringend op zoek is naar punten. Het scenario van vorig jaar? Dat zit in niemands hoofd.

Door Aernout Van Lindt

De slotsom na vier speeldagen is helder: "4 op 12? Dat is niet genoeg. Echt niet voldoende, we zullen ons nu moeten herpakken. Het programma oogt zwaar met Brugge, Oostende en Gent. Dat klopt, dus laat ons eerst maar met blauw-zwart beginnen", aldus een openhartige Bryan Verboom.

Het zal de komende weken ook zonder Chuks Aneke moeten gebeuren: "Dat valt ons zwaar. Hij toonde zich heel stevig in de duels, kon veel ballen recupereren en had een goede tackle. We hebben hem gemist op de Freethiel, dat zeker. We zullen er ons moeten op aanpassen."

Dominantie? Zonder kansen heb je daar niets aan

Opmerkelijk: Verboom lijkt het in eigen huis soms wat beter te doen dan op verplaatsing: "Dat is zeker niets mentaal. Als de ploeg goed draait, dan kan je automatisch beter spelen. Het is niet dat ik het spel alleen kan veranderen: ik ben gewoon de linksachter."

"We kennen onze kwaliteiten als groep en we komen er wel. Thuis speelt de hele ploeg wel wat hoger op het veld. Of dat me helpt? Misschien wel, maar het is de groep dat moet draaien. In Beveren waren we ook dominant, maar zonder een echte kans heb je daar ook niets aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties