ESPN weet het: "Fantastische lichting, enkel Wilmots houdt België van EK-winst"

ESPN weet het: "Fantastische lichting, enkel Wilmots houdt België van EK-winst"
Foto: © Photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Wat scheelt er toch met de huidige generatie Rode Duivels? Het is ook na de wedstrijden tegen Bosnië-Herzegovina en Cyprus weer 'Talk of the town'. Of zelfs van de hele wereld, want overal praten ze over België. En ze menen ook het probleem te kennen ... Marc Wilmots.

In het Engelse ESPN Extra Time ging de Engels-Italiaanse journalist Gabriele Marcotti met de voeten vooruit op de bondscoach, want hij snapt het eigenlijk ook allemaal niet zo goed.

"De hele lichting van de Rode Duivels zit vol talent. Het begint al met Thibaut Courtois in doel, je hebt Vincent Kompany, Alderweireld, Witsel, Radja Nainggolan - een absoluut beest - Hazard, Benteke, Lukaku, ..."

Wilmots lijkt me een betere voetballer dan een trainer

"Het enige dat België in de weg staat? Het spijt me om te zeggen, maar dat is de coach misschien wel. Wilmots - de Battle Pig (Kampschwein) - lijkt me beter als voetballer dan als trainer."

"Hij kan natuurlijk ook doorgroeien, dan maakt België zéker een kans om Europees kampioen te maken. Ze hebben heel veel goede spelers, maar hebben een trainer die nog niet de beste in de wereld is."

Is Wilmots de belemmerende factor richting EK-winst?

91%
4%
6%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties