Meunier droomt van EK met Rode Duivels en doet jaar uit bij Club Brugge: "Geen fan van wintertransfer"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 20 reacties
Meunier droomt van EK met Rode Duivels en doet jaar uit bij Club Brugge: "Geen fan van wintertransfer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Meunier zou straks wel eens kunnen uitgroeien tot de beste zomertransfer van Club Brugge. Niet dat hij nieuw is op Jan Breydel, al lang niet meer. Maar door een vervelende blessure kon blauw-zwart zijn sterkhouder deze zomer uit de klauwen van buitenlandse clubs houden.

Meunier zelf blijft een transfer naar het buitenland nodig vinden, maar doet dit jaar wellicht gewoon uit bij Club. “Ik ben nooit fan geweest van een tussentijdse transfer."

"Omdat het meestal clubs betreft die of een vervanger zoeken voor een geblesseerde speler of sportief in de problemen zitten”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Ik ben klaar om de Rode Duivels te helpen"

Dinsdag reageerde de rechtsachter via Twitter nog op een artikel van onze Waalse site Walfoot.be dat het probleem van de rechtsachters bij de Rode Duivels aankaartte. “Ik heb de oplossing”, klonk het.

“Maar ik heb niet gezegd wie de oplossing was, hé”, lacht Meunier. “Neen, ik ben klaar om de Rode Duivels te helpen. Dat weet de bondscoach. Ik voel me helemaal niet minderwaardig ten opzichte van internationals die bijvoorbeeld in Engeland spelen.”

Over het EK: "Als ik op niveau ben, maak ik me geen zorgen"

“Ik vind zelfs dat ik goed met ze kan samenspelen. Zonder die blessure had ik ook speelminuten gekregen in de oefenmatch tegen Frankrijk of daarna tegen Wales.”

Meunier denkt ook aan het EK in Frankrijk van volgend jaar. “Als ik op niveau ben, maar ik me geen zorgen.” Maar toch blijft hij op zijn hoede. “Wie weet tovert Anderlecht nog een goede rechtsachter uit de jeugd tevoorschijn. Of maakt Vanden Borre een terugkeer”, besluit de verdediger met een kwinkslag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties