Aanvoerder Waasland-Beveren: "Vreven is karaktervol, maar daar hou ik wel van"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Aanvoerder Waasland-Beveren: "Vreven is karaktervol, maar daar hou ik wel van"
Foto: © photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren doet het voorlopig prima in de Jupiler Pro League. Zinho Gano, Steeven Langil en Olivier Myny blonken al meermaals uit, maar één van de stille krachten achter het succes van de Waaslanders is aanvoerder Milos Maric. "Ik ben trots om kapitein van dit schip te zijn", zegt hij.

Door Timothy Collard

Maric kwam om te beginnen nog eens terug op de zege in de derby van het Waasland. “Het was tien jaar geleden dat Beveren nog eens kon winnen van Lokeren, hé… Ik weet hoe belangrijk zo’n derbyzege is”, zegt hij in een gesprek met Voetbalkrant.com.

“De supporters hechten hier heel veel waarde aan. Voor mij persoonlijk was het ook best speciaal, aangezien ik nog voor Lokeren heb gespeeld.”

"Trots om kapitein te zijn van deze groep"

De inmiddels 33-jarige Serviër komt tegenwoordig niet zo vaak meer tot scoren, maar is wel één van de drijvende krachten in het team van Stijn Vreven. “Ik ben trots om kapitein te zijn van deze groep.”

“Ik voel de steun van de trainer en voel me goed. Ik geef écht alles voor deze club. We werken keihard op training en dat loont. Dat zie je aan onze resultaten.”

"Kunnen toekomst met gerust gemoed tegemoet kijken"

Maric voelt zich ook genoodzaakt om een pluim op de hoed van Stijn Vreven te steken. “Hij is ontzettend belangrijk voor ons. Ik schiet goed op met hem. Hij is karaktervol, maar daar hou ik wel van”, lacht de Serviër.

Dat er een frisse wind waait op de Freethiel viel hem ook al op. “De voorbije jaren waren niet bepaald geweldig, maar er zijn duidelijk enkele zaken veranderd. We moeten het match per match blijven bekijken, maar we mogen de toekomst nu wel met een gerust gemoed tegemoet kijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties