KV Mechelen laat het liggen: "Te weinig van alles!"

KV Mechelen laat het liggen: "Te weinig van alles!"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ze geraakten er maar niet uit bij KV Mechelen: hoe kan een team dat de eerst helft tegen Westerlo volledig domineerde zo inzakken na de rust? Twee verloren punten die nog meer ontgoocheling opwekten dan het gelijkspel tegen AA Gent.

Johan Walckiers in Mechelen

Seth De Witte liet een grondige vloek horen bij het laatste fluitsignaal. De grote verdediger was ook niet mild. "We kwamen in de tweede helft op elk gebied te kort. Zo maak je het jezelf moeilijk. We vergaten te voetballen, te weinig duelkracht, te weinig voetbal, te weinig alles!"

De vlagen van goed voetbal worden nog steeds afgewisseld met dode momenten. "We moeten beseffen dat de weg nog lang is en dat het nog hard werk zal vergen", vervolgde De Witte. "We hadden het rapper kunnen afmaken, maar het was na rust nog altijd 1-0. Dus er was geen reden tot paniek."

We konden de bal niet meer bijhouden

Sofiane Hanni ging net zoals zijn ploegmaats in de tweede helft op een trapje lager qua niveau voetballen. "We hebben getwijfeld in die tweede helft", vond de spelmaker. "We konden de bal niet meer bijhouden. Ik weet niet wat er gebeurde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties