Reactie Verdier in zak en as: "Ik had de wedstrijd moeten beslissen"

Verdier in zak en as: "Ik had de wedstrijd moeten beslissen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opmerkelijk in de catacomben van KV Mechelen na de wedstrijd tegen Westerlo: zelden een speler gezien die zich puntenverlies zo persoonlijk verweet. En nochtans probeerden we Nicolas Verdier, zeker één van de besten op het veld, het positieve te laten inzine.

Johan Walckiers in Mechelen

Verdier kroop ook niet weg onder een steen, maar zei waar het op stond. "Ja ik ben ontgoocheld en ja, ik vind me verantwoordelijk voor het puntenverlies", aldus de Franse aanvaller. "Als ik die rebound scoor na de penalty van Hanni staan we 2-0 voor en is deze match gespeeld."

Een gefrustreerde Verdier dus, die we ondanks dat wezen op zijn schitterende goal en zijn goeie wedstrijd in het algemeen. "Dat is het positieve dat ik onthou ja, maar ik onthou ook dat ik altijd had moeten scoren. Ik ben gefrustreerd. Dit is het tweede weekend op rij dat we een winst weggeven."

Zijn goal was dan weer van schitterende makelij. Een raket in de hoek vanop twintig meter. Wat een goal! "Ja, wat een trap, maar wat een misser ook! Ik heb de slechte keuze gemaakt bij die rebound. Dat blijft door mijn hoofd spoken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties