WAG Deschacht: "Ik hou van mannen met een mankementje"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
WAG Deschacht: "Ik hou van mannen met een mankementje"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Annelien Coorevits, de wederhelft van Olivier Deschacht die iedereen wel kent, presenteert binnenkort 'Temptation Island'. Vlak voor de opnames legde P-Magazine de blondine daarom nog even op de rooster.

En Coorevits pakte uit met enkele opvallende quotes. Zo heeft ze niet te klagen over Deschacht. “Ik probeer zo weinig mogelijk nee te zeggen tegen seks. Het is niet omdat ik in eerste instantie geen zin heb, dat ik er geen kan krijgen.”

“Achteraf heb ik er altijd deugd van. Als je een beetje moeite doet voor elkaar, blijft je seksleven spannend. Ik heb na acht jaar nog steeds niet te klagen.”

"Zlatan Ibrahimovic vind ik een geweldig knappe man" - Annelien Coorevits

Waarom ze precies voor Deschacht koos? Dat legt Coorevits ook even uit. “De rug vind ik het mooiste lichaamsdeel van een man. Een relatief smalle taille en daarboven enigszins gespierde schouders: zó aantrekkelijk!”

“Als die man dan nog eens groot is, ben ik helemaal verkocht. Hij hoeft zeker niet perfect te zijn, ik hou van mannen met een mankementje, zoals een put in de kin of een grote neus. Zlatan Ibrahimovic vind ik bijvoorbeeld een geweldig knappe man.”

 

Pmagazine#back@work#makeupbystefanielisabeth @stefanielisabeth @sigfrid_eggers @bjorndewilde

Een foto die is geplaatst door Annelien Coorevits (@anneliencoorevits) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties