De Bock: "Ik zie wel hoe ik Callejón aanpak"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
De Bock: "Ik zie wel hoe ik Callejón aanpak"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurens De Bock krijgt morgen Dries Mertens of, waarschijnlijker, José Maria Callejón tegenover zich. Een concreet plannetje heeft hij nog niet, of wil hij niet prijsgeven.

Sander De Graeve in Napels

De Bock is op zijn hoede voor Napoli. "Iedereen weet wat de sterkte is van dit Napoli, vorig jaar haalden ze de halve finale van de Europa League, dat zegt genoeg. We hebben al tactisch getraind, maar ons tactische plannetje houden we voor onszelf", aldus de linksachter.

De Bock kon al de meeste speelminuten sprokkelen bij Club dit seizoen. “Door omstandigheden, vooral blessures dus, is er al veel geroteerd. Gelukkig bleef ik van blessureleed gespaard en was ik altijd fit." Het roteren op zich vindt De Bock een goeie zaak. “Die rotatie werkt, vorig seizoen hebben we daar ook de vruchten van geplukt."

De voorzitter wou ons wakker schudden en steunt ons altijd

Wellicht speelt De Bock morgen tegen José Maria Callejón, een vinnige Spaanse flankspeler. “Ik heb hem al zien spelen, maar zit nu nog niet te denken hoe ik hem ga aanpakken. Dat zal ik morgen op het veld wel zien.”

De voorzitter heeft de groep toegesproken na de dramatische wedstrijd op Moeskroen. De Bock zag daar geen graten in. “We weten zelf dat het niet goed genoeg was, de voorzitter heeft ons wakker geschud. Hij gaf ons een duwtje in de rug en is altijd daar voor ons om ons te steunen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties