"Vazquez en Vanaken kunnen niet samenspelen, dus zet hem op de bank"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties
"Vazquez en Vanaken kunnen niet samenspelen, dus zet hem op de bank"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Na de nederlaag op het veld van Moeskroen-Péruwelz was er weer heel wat te doen over het duo Hans Vanaken-Victor Vazquez. Volgens de ene analist kunnen de twee samenspelen, volgens de andere niet. Maar wat moet Michel Preud'homme nu precies doen?

Wij vroegen het dinsdagmorgen in een poll aan onze lezers. En jullie mening is glashelder: Hans Vanaken moet hoe dan ook zijn kans krijgen, of het nu als spelmaker is of op een andere positie.

“Vanaken op de positie van spelmaker en Victor Vazquez op de bank”, dat is het antwoord dat bijna 69% van onze lezers gaven in de poll.

Weinig steun voor Vazquez op de 10

Net geen 16% zegt dat Vanaken op de 10 moet spelen, maar dat Vazquez wel nog in de ploeg moet staan op de linkerflank. Iets minder dan 10% van de lezers zegt dan weer dat Vazquez op de 10 moet spelen met Vanaken in zijn rug op de 8.

Net geen 5% trekt écht de kaart van Vazquez en plaatst hem op de 10 en Vanaken op de bank. 1.56% van de lezers tot slot, is van mening dat Vazquez als spelmaker moet spelen en Vanaken van op de linkerkant moet opereren.

Bekijk hieronder de reultaten van de poll:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties